Qui som?


Què és la Coordinadora Repartim el Treball i la Riquesa?
La CRTR és una plataforma unitària que, davant la crisi sistèmica que ens ha tocat viure, diverses persones a títol individual i col·lectius polítics, sindicals i socials presents a Castelló de la Plana, vam decidir crear el 2010. Als i les integrants ens uneix el rebuig al capitalisme, que considerem culpable de la crisi actual, i una ideologia d'esquerres.

Què pretén la CRTR?
La CRTR vol oferir l'oportunitat d'implicar-se en la lluita per tal d'aconseguir un veritable contrapoder popular enfront les forces del sistema. No pretén ser votada en cap elecció institucional ni demana cap suport, sols vol ser una eina per al desenvolupament de la lluita obrera i popular.

Què fa la CRTR?
Per a aconseguir això, la CRTR dóna suport a les lluites, organitza piquets a les vagues, blocs anticapitalistes a les manifestacions, accions al carrer i actes públics. Tots els anys organitza les Jornades Anticapitalistes i la manifestació del 1r de maig. També dóna suport a l'antifeixisme, el feminisme, la lluita contra la repressió i la defensa de la llengua.

Qui pot formar part de la CRTR?
Qualsevol organització o persona que compartisca les seues idees i accepte els seus acords. La CRTR és una organització assembleària on totes les veus són escoltades i qualsevol nivell d'implicació és ben rebut.

Com ens pots trobar?
La CRTR es reuneix periòdicament, habitualment al Casal Popular de Castelló. Les reunions s'anuncien al bloc de la CRTR. Pots dirigir-te a la CRTR a través del seu correu electrònic i seguir les seues activitats a través dels seus mitjans d'expressió.

Organitza't i lluita! Vine amb la CRTR!

https://www.facebook.com/gatzara.uji/

http://sepc-uji.blogspot.com/


http://endavant-laplana.blogspot.com/

 
http://laplana.arran.cat/

http://www.sindicatcos.cat/

http://lacosanostracastello.blogspot.com/