diumenge, 2 de desembre del 2012

Segones Jornades Anticapitalistes (CRÒNICA)

El capitalisme actual, en la seua fase senil, viu una profunda crisi, que els capitalistes voldrien que paguem nosaltres, les treballadores i els treballadors.

A la premsa econòmica es diu que “Los mercados quieren sangre”. Però, qui s'amaga darrere de l'eufemisme dels mercats? Els bancs, les grans empreses, els fons d'inversió i de pensions, dirigits per una oligarquia exigua en nombre però immensament poderosa, que controla l'economia, la política i la comunicació; una minoria ínfima que té el poder de decidir el futur de mils de milions de persones en ares al seu benefici.

I la sang que volen, que necessiten urgentment i en quantitats creixents per mantenir el seu estatus i el sistema que els hi assegura, és la nostra, la dels treballadors i les treballadores. ...segueix ací
 

OCTUBRE

dijous 25 - 19:00 - Facultat d'Humanes aula0105AA - Universitat Jaume I
- Xerrada "Moviment estudiantil colombià". Organitza: Acontracorrent.


 
dissabte 27 - plaça l'Ereta (La Cosa Nostra)

- 17:00 Fira de col·lectius (porta el teu xiringuito!).
- 19:00 Presentació del col·lectiu Dones en Lluita "Feminisme i anticapitalisme". Organitza: Dones en Lluita.
- 21:00 Sopar de pa-i-porta.

- 22:00 Concert amb Mash Masters. 




NOVEMBRE

dimecres 7 - 19:00 - La Cosa Nostra (carrer Sant Miquel, 4)
- Xerrada 95è aniversari de la Revolució d'Octubre, projecció de la pel·lícula "Octubre" i col·loqui. Organitzen: PCPE i CJC.









 
divendres 9 - 19:00 - Llotja del Cànem (carrer Cavallers, 1)
- Xerrada "Sobirania econòmica: de l'espoli fiscal a la riquesa al servei de la societat" amb Celestí Gimeno. Organitza: Endavant-OSAN.