dijous, 9 d’octubre del 2014

MANIFESTACIÓ CONTRA LA REPRESSIÓ

DISSABTE 25 OCTUBRE
12:00 plaça Independència (la Farola)
Castelló de la Plana
I després:
- DINAR POPULAR
- FIRA DE COL·LECTIUS
A la plaça de l'Ereta (Isabel la Católica).

Acte central de les IV Jornades Anticapitalistes organitzades per la CRTR.

QUE SE’N VAGEN!
LA IMPUNE REPRESSIÓ POLICIAL
NO ENS FARÀ CALLAR
El passat dissabte 20 de setembre, el partit d'extrema dreta Democracia Nacional, va organitzar una xarrada amb el títol “L'altra cara de la llei de Violència de Gènere”. Un acte contra les dones que han patit violència per part de la seua parella i contra les persones migrades, ja que es victimitzava als maltractadors alhora que es responsabilitzava als migrants de la brutalitat masclista. Per aquest motiu, des de la CRTR (Coordinadora Repartim el Treball i la Riquesa) denunciem l'autorització d'actes de caire feixista alhora que els combatem.
Després d'intentar que l'acte es declarara il·legal, diferents organitzacions i grups socials van convocar una concentració pacífica als voltants del seu local mentre un dispositiu policial controlava la zona per a intentar evitar la presencia de la protesta antifeixista. En finalitzar la concentració, va aparèixer Fermin Martí, comandament de la unitat antiavalots i germà de Jorge Martin, comissari cap provincial, que ordenà càrregues indiscriminades quan aquesta ja s'havia desconvocat. La violència va ser extrema i gratuïta, doncs no va haver-hi resistència ni agressivitat cap la policia. Es van produir càrregues, agressions a menors, violència contra el dret de reunió, arribant fins i tot a la detenció de dos companys. Els detinguts van ser posats a disposició policial i judicial i, posteriorment, posats en llibertat amb càrrecs, a la espera de judici per alteració del ordre public i resistència a la autoritat greu, tot producte d'un clar muntatge policial.
Sense la intervenció i les ordres del cap de la unitat antiavalots, Fermín Martí Rodríguez, el dissabte 20 de setembre no s'hagueren produït aquests lamentables incidents, com tampoc altres ja denunciats en anteriors mobilitzacions. No hem d'oblidar que l'actuació policial repressiva sempre té un responsable polític, que en aquest cas és el subdelegat del govern, David Barelles Adsuara, sense el qual aquests tipus d'actuacions no podrien reiterar-se.
Resulta incomprensible que Fermín Martí Rodriguez, implicat en un conegut cas d'explotació sexual de prostitutes en La Jonquera, ostente un càrrec policial de responsabilitat. No obstant, mentre aquest individu mantinga impunement el seu càrrec, augmenta la responsabilitat d'aquells qui ho permeten.
Des de la CRTR exigim la dimissió immediata del responsable de la Unitat de prevenció i reacció(antidisturbis) de la comissaria de Castelló, al costat de l'actual subdelegat de Govern David Barelles, així com la seua destitució si no dimiteixen. Fem una crida per donar suport als companys represaliats, perquè no permetrem que es troben multats, jutjats o darrere de les reixes de la presó per denunciar i combatre el feixisme. Perquè no tolerarem que el masclisme, el feixisme, el racisme i l’homofòbia, segueixen amb el seu discurs de l’odi i la discriminació als nostres carrers.
La solidaritat i el suport entre la gent que lluita és més necessària que mai. Companys, no esteu sols. La repressió no frenarà els nostres somnis ni la nostra lluita.
ABSOLUCIÓ ANTIFEIXISTES ENCAUSADES I DETINGUTS. 
FORA REPRESSORS!
Coordinadora Repartim el Treball i la Riquesa
http://coordinadora-repartim-treball-riquesa.blogspot.com/