dimecres, 30 de juliol del 2014

Vaga per un ferrocarril públic i de qualitat!

dimecres 30 juliol
8:30 piquet informatiu
Estació de trens de Castelló de la Plana, Almassora, Vila-real i Borriana
19:00 xerrada a càrrec de ferroviaris
carrer Sant Miquel, 2 - La Cosa Nostra
dijous 31 juliol
7:30 piquet informatiu
VAGA Estació de trens de Castelló de la Plana
divendres 1 agost
VAGA Estació de trens de Castelló de la Plana


Com les pensions, la sanitat, l'educació, ...
EL FERROCARRIL PÚBLIC EN PERILL 

El govern està dividint RENFE i ADIF en diverses empreses i privatitzant les línies ferroviàries que puguen donar beneficis a empreses privades. Aposta per l'alta velocitat privada i la reducció o eliminació del servei a les estacions intermèdies, privatitzant els trajectes que interessen al capital privat. 

Informant al passatge del tren.
Si això es fa, els beneficiaris seran grans empreses (FCC, Ferrovial, etc.), que podran explotar en règim de monopoli les línies amb més viatgers, com la de Castelló a València. I els perjudicats els treballadors i treballadores ferroviàries i les persones usuàries. 

Els i les treballadores perquè la privatització i supressió de línies suposarà reduccions de plantilla, rebaixes salarials i pèrdua de condicions laborals. Els i les usuàries perquè es reduiran freqüències, pujaran els preus, desapareixeran línies i es perdrà en puntualitat i seguretat. 

No són suposicions; l'experiència dels països on ja s'ha fet, com Gran Bretanya, les corroboren. 

El ferrocarril públic és un ben social que cal defensar, com fa el personal ferroviari amb vagues com la del 31 de juliol i 1 d'agost. 

La Coordinadora Repartim el Treball i la Riquesa se solidaritza amb la lluita dels treballadors i treballadores de RENFE i ADIF, exigeix la retirada dels projectes del govern i crida als i les usuàries a la solidaritat amb les mobilitzacions dels dies 31 i 1. 

El ferrocarril públic és de totes i tots. 
Defensem-ho! 
Coordinadora Repartim el Treball i la Riquesa
http://coordinadora-repartim-treball-riquesa.blogspot.com/