divendres, 28 de juny del 2013

Desnonaments ni a Castelló ni enlloc!

Des de la Coordinadora Repartim el Treball i la Riquesa recolzem aquesta crida i encoratgem a la militància i simpatitzants a participar-hi:


El pròxim dilluns dia 1 de juliol, es va a procedir al desnonament d'una família monoparental d’una dona amb discapacitat, depressió  i amb menors a càrrec. Castelló i el barri hem d'estar units per tal d'evitar que aquest desnonament tinga lloc!

Convoquem el dia 1 de juliol a les 8:00 h. del matí en el local de la A.J. LA COSA NOSTRA (c/ Sant miquel nº2) per tal d'organitzar-nos i aturar aquest desnonament de les nostres veïnes del Carrer SANT FÉLIX Nº 78. Entre totes i tots aconseguirem que aquesta família no quede al carrer!








Ací us deixem l'enllaç a l'esdeveniment: www.facebook.com/events/269314539875503/

I més info al respecte:

Els propietaris de l'edifici no és una simple immobiliària. El pis pertany a PROMOCIONS MARÍTIM una empresa propera al Partit Popular de Castelló.




PROMOCIONS MARÍTIM són els hereus de l'antic GRUP FABREGAT GESTIÓN PATRIMONIAL que tenia la seva seu social al carrer ENMIG, 9 6 A. (CASTELLÓ)

L'ACTUAL PROMOCIONS MARÍTIM ES PRESENTEN COM UNA EMPRESA DEDICADA A la PROMOCIÓ, CONSTRUCCIÓ D'IMMOBLES; SERVEIS D'INTERMEDIARI RELATIUS A LA PROPIETAT IMMOBILIÀRIA, INDUSTRIAL, COMPRAVENDA, ARRENDAMENT D'IMMOBLES; PRESTACIÓ DE SERVEIS DE REPRESENTACIÓ i  DEFENSA JURÍDICA.

Aquesta gent és propietària de la meitat de Castelló i part de la província, i volen desnonar a una família amb moltíssimes dificultats que s'ha retardat uns mesos en el pagament del seu lloguer, no tenen vergonya ni dignitat aquests especuladors, però l'increïble de tot això és que a Castelló aquesta promotora a estafat a moltíssims autònoms i contractistes als quals els han deixat moltíssims diners a pagar, i a alguns els han arruïnat.

Són capitalistes i estafadors de professió. El desnonament d'aquesta família solament és la punta de l'iceberg d'una situació que ja fa molt temps que s'hauria d'haver aturat i denunciat. Cal assenyalar a aquesta gent pel carrer i mostrar-los el nostre menyspreu perquè són responsables directes de la nostra precarietat.

La seva actual seu social està en C/ SANT RAFAEL 83 BAIX (ALMASSORA) hem de fer-los arribar les nostres queixes i protestes ,  que abaixen el cap per l'espoli i el robatori al que estan sotmetent al poble d'igual o pitjor forma que els bancs i així acabar d'una vegada per sempre amb aquestes injustícies.