diumenge, 9 de juny del 2013

Rajoy FORA! Convención Política del PP de la Comunidad Valenciana


Javier Moliner · Mariano Rajoy · Alberto Fabra
No els va caure la cara de vergonya, aquesta és la notícia. Encara hi ha llepòpters que orbiten al voltant de la cúpula del Partido Popular. 
Acompanyats de les persones més cegues, les que no volen veure, i dels últims endollats que pot suportar l'estructura clientelar de favors del PP, es va celebrar la "Convención Política del Partido Popular de la Comunidad Valenciana" aquest cap de setmana. 

Peníscola va tindre el dubtós honor d'acollir aquest esperpèntic homenatge dedicat a alguns dels màxims responsables de la crisi a les nostres terres. 
Així assistiren, entre d'altres, representants dels empresaris, com el president de Confederación de Organizaciones Empresariales de la Comunidad Valenciana (CIERVAL), José Vicente González; el de la Confederación Empresarial Valenciana (CEV), Salvador Navarro; el president de la Confederación de Empresarios de Castellón (CEC)...
Per finiquitar-ho, el president del PP i del Govern de l'Estat espanyol, Mariano Rajoy, fou el responsable de la clausura de la trobada.
Però l'acollida del poble, no va ser com ells volien, més d'un centenar de persones es van concentrar a les portes del Palau de Congressos de Peníscola per mostrar el seu rebuig a la visita. Tal com està passant en tots els encontres públics que desenvolupen aquesta mena de personatges, ja es poden anar acostumant!

De fet, l'esdeveniment s'anava a desenvolupar a Castelló de la Plana però, el descontent popular era tan gran que les iniciatives contràries convocades per les xarxes socials començaven a suposar una imatge gens afable per al PP. El partit va decidir fugir lluny de la capital de la Plana Alta, on fa uns anys que s'està gestant una forta xarxa de denúncia social a partir de projectes conjunts com són el Casal Popular de Castelló o la Coordinadora Repartim el Treball i la Riquesa.

Evidentment, la premsa del poder no s'ha fet ressò de res que no siga la versió oficial, però això no evita que les convocatòries de protesta siguen cada cop més grans i nombroses, denunciant el sistema capitalista, les seues causes i els seus responsables. 

Castelló de la Plana, 9 de juny de 2013

Coordinadora Repartim el Treball i la Riquesa
http://coordinadora-repartim-treball-riquesa.blogspot.com/