dimarts, 15 de febrer del 2011

Assemblea oberta de la Coordinadora Repartim el Treball i la Riquesa

dissabte 5 març 2011
17:00
 Casal Popular de Castelló
. Carrer d'Amunt, 167

Cansats de les queixes que no passen de la barra del bar, diverses persones han decidit organitzar-se a Castelló en la Coordinadora Repartim el Treball i la Riquesa.

Les experiències d'assemblees d'aturats, grups per una vivenda digna o col·lectius contra les retallades socials en definitiva, ens mostren el camí a seguir per a esdevenir una alternativa que no pretén ser votada en cap elecció institucional, que no demana cap suport, sinó que ofereix la possibilitat d'implicar-se a títol individual per tal d'esdevenir un vertader contrapoder popular enfront de les cúpules de sindicats reformistes i els partits institucionals que treballen per a la patronal.


Dissabte 5 de març a les17:00 tens l'oportunitat de passar a la pràctica, de portar a terme allò que comentes amb els teus companys i que no es materialitza en res. Al Casal Popular de Castelló es desenvoluparà l'assemblea oberta on es seguiran tractant els temes laborals i socials que portem treballant des de la Vaga General del 29-setembre com per exemple, el dia de la dona treballadora i l'1 de maig.