diumenge, 15 de maig del 2011

Crònica manifestació 15.05.2011 Democràcia real, ja!


Prop de mig miler de castellonencs van respondre a la convocatòria realitzada des de l’Assemblea d'Estudiants d'Humanitats, a la qual es va adherir la Coordinadora Repartim el Treball i la Riquesa.

Treballadorxs, aturades, jovent precari, estudiants i jubilades es van concentrar la tarda del passat diumenge dia 15 de maig en la Plaça Maria Agustina per fer saber a tota la societat que el poble treballador no és una mercaderia en mans de polítics i banquers.

La multitud va recórrer el centre de la ciutat cridant consignes contra el poder dels banquers i exigint l’establiment d’un model realment democràtic, en el qual la majoria treballadora assumisca el protagonisme que hui se li nega. Els manifestants van posar fi a la manifestació davant de la Diputació, la façana de la qual van decorar amb les seues proclames.

Donat l’èxit de la iniciativa, a les xarxes socials s’està plantejant la creació d’una plataforma que coordine properes accions i que permeta donar continuïtat a aquesta primera acció.

Des de la Coordinadora Repartim el Treball i la Riquesa (CRTR), volem manifestar la nostra sencera disposició i suport a aquest tipus d’iniciatives. Així mateix, animar una vegada més a estudiants i treballadorxs a organitzar-se i lluitar. 

Mostrem  la nostra satisfacció al veure que la iniciativa ha tingut ressò a tot l'Estat amb multitudinàries manifestacions a múltiples ciutats i pobles.  També voldríem saludar i enviar el nostres suport i solidaritat als i les joves que han acampat  a la Porta del Sol fins el dia mateix de les eleccions així com a tots els i les represaliades durant les mobilitzacions.


Obrerxs i estudiants, units i endavant!