dissabte, 21 de maig del 2011

Surt al carrer! 20 de maig - Democràcia real ja!





Els i les indignades continuen la revolta!

Després de tres nits i malgrat la incertesa sobre un eventual desallotjament els i les indignades de Castelló continuen concentrats a la Plaça “alliberada” Mª Agustina (ara plaça 15 de Maig). El moviment no només resisteix, sinó que augmenta dia a dia i rep el suport i solidaritat de centenars de castellonencs i castellonenques. 

Ahir dia 21 el que havia començat amb concentracions de diversos centenars assolí la insòlita xifra del miler. Mª Agustina s'ha convertit en un fòrum popular on tothom pot expressar el seu descontent davant la situació de crisi sistèmica del capitalisme i les seues múltiples implicacions a tots els nivells. Però no només això, sinó que permet a la ciutadania implicar-se en un projecte que pot esdevindre transformador de la nostra realitat més immediata.

Des de la Coordinadora Repartim el Treball i la Riquesa mostrem la nostra satisfacció davant la reacció popular enfront la situació indigna que estem patint tota la ciutadania. Continuarem treballant amb i des del moviment convençuts de la potencialitat transformadora del mateix. 

Volem aprofitar per condemnar la brutal repressió portada a terme contra els i les companyes mobilitzades a la ciutat de Granada. També lamentem la negativa de la plataforma “democràcia real, ja!” a sumar-se i recolzar les mobilitzacions que tingueren lloc a la mateixa ciutat per tal de rebutjar les agressions per part de les forces repressives. 
S'ha acabat el temps de queixar-se. Ha arribat el moment d'actuar!