dissabte, 21 de maig del 2011

Manifestació aturats 20 de maig


El passat dia 20 de maig prop d'un centenar de ciutadanes de Castelló van participar en la manifestació convocada per l'Associació d'aturades i aturats de Castelló. La manifestació va transcórrer de manera pacífica pels carrers del centre de la ciutat rebent el suport espontani i, fins i tot, l'adhesió dels i les castellonenques.


La manifestació finalitzà a la Plaça “alliberada” Mª Agustina on fou rebuda entre aplaudiments pels centenars de ciutadans i ciutadanes que s'hi trobaven concentrats.

Es van cridar consignes contra l'atur, la precarietat i per una reforma profunda d'aquest insuficient sistema democràtic. Durant el recorregut es procedí diverses voltes a llegir el manifest consensuat per l'Assemblea d'Indignats de Castelló, on la CRTR participa activament, que seguí la línia general de les reivindicacions del moviment 15-M.

Des de la Coordinadora Repartim el Treball i la Riquesa volem deixar clara la nostra satisfacció per l'onada de mobilitzacions que, per fi, s'estan produint contra les retallades i l'agressió del govern i patronal als drets dels i les treballadores. La CRTR continuarà la tasca que des del setembre ha desenvolupat fins ara.

Salut i lluita!



Manifestació d'aturats
Divendres 20 de maig de 2011
17:00
des de la Mitja Lluna (avinguda València)
fins a la plaça Major (Ajuntament)
Castelló de la Plana